Art & Design

Beställ en skräddarsydd tavla

– En tavla för just ditt hem

De flesta målningar gör jag på beställning. Du som kund får på så vis en tavla som passar just din vägg. Du väljer motiv, färger och mått. I galleriet ser du ett urval av mina målningar. Där ser du också riktpriser för vad en liknande tavla i motsvarande storlek skulle kosta vid en beställning. 

 

Så går det till!

  • Berätta vad du är ute efter (kontaktuppgifter nedan)
  • Tillsammans kommer vi fram till en specifikation över uppdraget där dina önskemål framgår tydligt och du får ett kostnadsförslag. Du får också ett datum för då tavlan senast kommer vara klar.
  • När tavlan är klar får du bilder av den och kan i det skedet komma med eventuella önskemål om ändringar/tillägg/justeringar. Det är viktigt för mig att du blir nöjd!
  • Efter korrigeringarna får du se tavlan på nytt och kan sedan hämta den eller få den skickad hem till dig. I samband med det får du även fakturan.

Barntavlor

Så gott som alla barntavlor jag säljer numera är målade enligt specifika önskemål. Barnets namn kan även fås på tavlan! För att göra valet lättare, finns en färdig palett med 9 olika färger att välja mellan då du komponerar din tavla. Det finns även bilder av olika färgkombinationer.

Frakt

Jag skickar utanför Åland. Fraktkostnaden ligger på omkring 45€ för relativt stora tavlor och runt 20€ för mindre. Hör av dig så berättar jag vad kostnaden blir för den tavla du är intresserad av.

Beställ:

emmelie@emme.ax
+358 457 3422 797
Facebook
Instagram