Återblick

Återblick

Eftersom förra boggen skrotades, så vill jag föra över en del av innehållet hit, om än i lite ny tappning. Speciellt bilderna. Det blir lite som ett arkiv. För gamla trogna läsare (är så glad att ni finns!) så betyder det att nu i början blir lite upprepning, vad gäller bilderna. Texterna är däremot nya.

Det här är bilder från när jag förnyade Handikappförbundets gåvobevis. Jag gjorde den grafiska designen och så ville de ha den här tavlan på framsidan. För att lyfta nyheten om gåvobeviset, skulle jag vara med på framsidan i deras egen tidning. Min man tog bilden en morgon innan han åkte på jobb, nedan ser ni resultatet samt hur det såg ut bakom kulisserna.

Det var länge så här, att jag jobbade OCH hade barnen hemma. Jag kan inte påstå att jag ångrar det, för det har gett mig ett nytt liv som ligger mycket närmare så som jag önskar att leva (vad gäller sysselsättning, arbetstid och framtid). Däremot var det många gånger kämpigt att få tiden att räcka till och jag pushade mig själv aningen för hårt. Jag hoppas att jag numera är aningen bättre på att leva i stunden och inte hela tiden ligga två steg fram i tankarna.

Inga kommentarer

Skriv en kommentar