Flowig i mitt kaos

Flowig i mitt kaos

Har en flowig hemmadag idag. Låter soft och det är det också, men samtidigt är det ju faktiskt full rullians. Sitter på golvet och målar en enhörning, giraff och en svan. Tar ett kundsamtal om ett evenemang som behöver sättas upp i Kloink, antecknar och byter några skratt innan vi avslutar. Mejlar cheferna. Blandar en ny nyans turkost och mobilen ringer igen, den här gången är det Jonas och det handlar om korrekturen på ett par infoblad. Diskuterar färgsättning och rubrikval och vad vi ska ge i födelsedagspresent till ett av våra gudbarn. Målar vidare på barntavlorna och medan färglagren torkar går jag och sköljer penslarna och lägger igång en maskin tvätt.

Flow. Vad jag älskar flow! Jag vill känna mig flowig och jag vill ha flowiga arbetsdagar.

Medan jag hänger den blöta tvätten funderar jag på vad jag ska äta till lunch och om det finns något hemma som vi kan laga till middag. Fäller upp laptopen, öppnar Vibb-mejlen och går igenom ändringarna. Och på eftermiddagen klär jag på mig jacka och mössa och så är det dags att plåta vyn till en beställd Skärgårdsguld-tavla. Sitter därefter med en kopp kaffe, korrekturläser och skickar iväg materialet till kund. Hinner måla lite till, lägga ut en post på sociala medier och skriva det här inlägget innan klockan börjat närma sig 16 och det är dags att hämta barnen.

Jag vet att jag tjatat om det förut, men den här omväxlingen är verkligen helt underbar. Det känns inte för en sekund som att jag jobbar och sliter, det är liksom bara trevligt och skoj. Övriga dagar är lite mer strukturerade men även de innehåller olika uppgifter och nya intryck så det blir väldigt sällan tråkigt. Jag ska jobba på att behålla flowet i år. Det går skapligt bra, så länge alla är friska och krya och det inte är allt för mycket på Att göra listan. När kände du dig flowig senast?

Inga kommentarer

Skriv en kommentar