Nästa familjeäventyr

Nästa familjeäventyr

Varje dag frågar lilleman om vi inte ska åka på resa snart. Det var förra hösten som vi kom hem från vårt äventyr i Italien, där vi stannade fem sex veckor. Jag önskar att jag kunde säga JA nu far vi!! Men riktigt så ser det inte ut. Dessutom har motståndet mot att flyga, växt sig allt starkare inom mig. För klimatet och mina barns framtids skull. Men.

Nu har jag börjat kika på tågresor! Tänker mig att vi vi kunde ta tåget genom Europa, men några skojiga stopp längs vägen. Och sedan stanna ett lite längre tag någonstans i de södra delarna. Förra året hade det varit en omöjlighet med tanke på barnens tålamod, i år redan skulle det kunna gå. Leksaker och paddor med bara, och så finns det ju nattåg. Jag presenterade idén för Jonas och såg hur sonen som stod i närheten spärrade upp sina ögon, som lyste av förhoppning.

Några konkreta planer finns inte, det är ju det där med jobb, företag och förskola som behöver funka också. Men drömmen finns! Och drömmar kan man förverkliga. Alla bilderna är från Italien. PS. Finns en jättebra grupp på Facebook som heter Tågsemester.

Inga kommentarer

Skriv en kommentar