Tavlor, balans och skräckis

Tavlor, balans och skräckis

I helgen har jag äntligen fixat öron och små glada munnar på Girafferna i galleriet. De är mycket sötare nu och tilltalar fler. Och påminner inte lika mycket om utomjordingar haha. Har även fotat några enhörningar och varit lite aktiv på sociala medier för första gången sedan julen. Klapp på axeln!

Min tanke var att jobba med tavlorna under arbetstid, det vill säga medan barnen är på dagis. Det funkar ofta fint med själva målandet, men tiden räcker inte till att sköta fotografering, webbsida, blogg och Facebook/Instagram. Det får helt enkelt lov att bli på fritiden. Känns ok, men nog är det en ständig balansgång och ett ständigt vaktande så att det inte tippar över till för mycket. Är så lätt att tänka ”jag ska bara” och så byggs det på mer och mer över tid, eftersom det ju egentligen finns trehundra små saker som man kan välja att tänka ”ska bara” om.

Även om tavlorna stod mycket i fokus i helgen, så var det egentligen annat som fyllde merparten av dagarna. Vi har varit och simmat med barnen, varit på kalas, och på årets första cykeltur. Och så har vi haft filmkväll med popcorn, spelat fotboll och badminton i garaget samt grävmaskinsspel på paddan. Jag och Jonas såg Life på Netflix, och jag har fortfarande obehagskänslor på grund av den jäkla rymdvarelsen haha..! En trevlig vecka önskar jag dig!

Inga kommentarer

Skriv en kommentar