Mod & Gott nytt år

Mod & Gott nytt år

2018 inleddes med Extra allt och det satte sedan tonen för hela det året. Jisses vad det hänt saker, det är galet hur mycket som ryms in på ett ynka år! (jag har sagt upp mig, bytt yrkesbana helt, vi hade en ledig supersommar med allt vad det innebär, Jonas sade upp sig han också, jag hade min första vernissage och vi startade Vibb). 2019 firar vi nu in under betydligt enklare former, i sällskap av Vinterkräksjukan. Och faktiskt hoppas jag att även det sätter tonen för året som nu kommer – inte själva spyorna då, men tempot. Det gör inget om det blir ett lite mer Lagom år. Tid att ha tråkigt, landa, vara tillsammans (men något litet äventyr hoppas jag i ärlighetens namn ändå att det blir haha).

Som jag skrev i sammanfattningen av 2018, så tyckte jag att jag var så himla modig som i början av året sa upp mig från mitt trygga heltidsjobb, för att ta en deltidsanställning för viss tid. När jag blickar bakåt ser jag inte vad som var så farligt med det beslutet. Det är intressant det där, hur vi kan träna upp oss i allt möjligt. Höja ribban för vad som är en risk och inte. Vänja oss vid nästan vad som helst. Det innebär en enorm frihet för oss människor. Det innebär att vi kan välja hur vi vill utforma och leva våra liv. Du kanske inte upplever dig själv som modig, eller för all del våghalsig, men om du så önskar, så kan du bli det. Att vara modig är att göra något som skrämmer en (stort som smått) och det kan faktiskt alla göra.

Med dessa rader önskar jag dig ett riktigt gott nytt år! Ett år som för dig närmare det du önskar.

Inga kommentarer

Skriv en kommentar